Efterårsarrangement 2023

Besøg hos LEMAN i Greve

lørdag den 15. september 2023

Vores gamle arbejdsplads, LEMAN, havde indbudt os til at aflægge dem besøg i Greve. Efter flere forsinkelser, bl.a. udenlands rejser og ikke mindst Covid 19, lykkedes det endeligt at finde plads i kalenderen, nemlig den 15. september 2023.


22 medlemmer og ægtefæller havde tilmeldt sig til dette – CLUB XL’s efterårsarrangement 2023 - og det skulle vise sige at blive en ganske interessant dag.


Efter vi var blevet vel modtaget af Front Office, blev der serveret kaffe og CEO Bo Lindberg Andersen berettede om hvordan det gik hos Leman. Hårde økonomiske tider grundet generelt faldende rater, mangel på chauffører m.m., men Leman klarede opgaverne med rimelig fortjeneste. Bo fortalte om grønne tiltag, såsom solceller bl.a. i Greve men også i Norge. Man er ved at udvide faciliteterne i Taulov og her bliver der også bygget efter klimavenlige grønne mål. Endvidere fortalte Bo at de nu har åbnet kontorer i Kina og Mexico. Nye kontorer vil i den nære fremtid blive åbnet. Han ville dog ikke fortælle hvor, men da der fra forsamlingen kom et forslag om at det kunne blive i Canada, smilede han, og henviste i øvrigt til at vi kunne følge Leman på Link-In hvor det ville blive slået op. Endvidere har Leman også udvidet kapaciteten på Pharma aktiviteterne som man også forventer sig meget af.


Efterfølgende berettede Camilla Miehs, People, Purpose & Culture, (det vi kender som HR-chef) med stor passion om nye tiltag på personaleområdet. Bl.a. interesserede man sig meget for hvordan personalet har det i hverdagen. Nye tiltag, såsom 4-dages uge er man ved at søsætte, men ikke mindst planerne om delvist betalt 2 måneders orlov må nok siges at være noget nyt indenfor vores branche. ”I de gode gamle dage” var sådan et tiltag vist mere sort snak, men ikke desto mindre forventede hun sig meget af dette tiltag. Det bliver i hvert fald spændende at følge.


Se en et udvidet referat fra mødet her!